Οι έξι ζαχαροπλάστες του «Αλετρά»

Team

Οι έξι ζαχαροπλάστες του «Αλετρά» δημιουργούν καθημερινά λαχταριστές λιχουδιές.

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά έξι είναι οι ζαχαροπλάστες, το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει το νέο ζαχαροπλαστείο/αρτοποιείο «Αλετράς» που άνοιξε πρόσφατα στην πόλη μας, στην Λεωφ. Ιωνίας 132 (απέναντι από το γήπεδο Τραχώνων).

Όλη η διαδικασία της παρασκευής και της δημιουργίας, είναι ορατή από την τζαμαρία της Λεωφ. Ιωνίας. Οι έξι ζαχαροπλάστες δουλεύουν και δημιουργούν τα φρέσκα, πεντανόστιμα γλυκά και ψωμιά καθημερινά.

Team

Ένας φούρνος / ζαχαροπλαστείο που τιμά τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής, ένας μικρός παράδεισος για τους λάτρεις της ζάχαρης. Με έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση, τα αγνά υλικά και την ασύγκριτη φρεσκάδα, ο «Αλετράς» ακολουθώντας μία εντελώς δική του στρατηγική, προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη αρτοποιίας, γλυκά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, σφολιάτες, σάντουιτς και ειδικά αρτοσκευάσματα.

Όσο για εκείνους που θέλουν μία «γρήγορη στάση», υπάρχει παράθυρο τύπου drive in για ακόμη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά και ορισμένα τραπεζάκια για καφέ για τις…επί τόπου αμαρτίες.